Ředkvičkový dip k masu na grilu » MlsnáVařečka.cz
ředkvičkový dip k masu na grilu

Ředkvičkový dip k masu na grilu

Výborný, lehký dip pro namáčení masa nebo hamburgerů dělaných (nejen) na grilu.

Chutná svěže, jako ingredience jsou použité samé dobré přísady. Stačí chvilka a podle tohoto receptu máte hotovo!

příprava ředkvičkového dipu k namáčení

Vytisknout
recept na ředkvičkový dip

Ředkvičkový dip k masu na grilu


  • Autor: Petra Bílá
  • Příprava: 15 min
  • Celkový čas: 15 min

Popis

Rychlý dip z čerstvých ředkviček, sýrem feta a zakysanou smetanou.


Ingredience

  • svazek ředkviček
  • hrst najemno nasekané pažitky
  • 100g sýru feta (obdoba balkánského sýra)
  • 150g bílého jogurtu (nebo zakysané smetany)
  • špetka soli (opatrně, feta bývá slaná dost)
  • čerstvě namletý pepř

Pracovní postup

  1. Ředkvičky očistíme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Smícháme s fetou, jogurtem, pažitkou a opepříme. V případě potřeby dosolíme.
  2. Podáváme vychlazené nejlépe k mletému masu.

Poznámky k receptu

Jednoduchá příprava, chutná skvěle také díky sýru feta.

Ohodnotit recept:

(2 hodnocení, průměr: 4,50 z 5)
Loading...

ředkvičkový dip k masu na grilu

O autorovi

Petra Bílá

Jsem maminkou malého klučíka, již několik let šťastně vdaná. Pro své kluky ráda vařím, baví mě hrát si v kuchyni s novými postupy, chutěmi, experimentovat. Miluji návštěvy tržiště a pokaždé koncem zimy se nemůžu dočkat, až se pulty stánků zaplní čerstvou zeleninou, ovocem a bylinkami, a v hlavě se mi mezitím rodí plány, co všechno uvařím. Svoje zkušenosti vkládám do informací, které najdete na tomto blogu.

Kliknout zde pro přidání komentáře

Přidat komentář: