Ředkvičkový dip k masu na grilu
Výborný, lehký dip pro namáčení masa nebo hamburgerů dělaných (nejen) na grilu.
Chutná svěže, jako ingredience jsou použité samé dobré přísady. Stačí chvilka a podle tohoto receptu máte hotovo!
Ředkvičkový dip k masu na grilu
Rychlý dip z čerstvých ředkviček, sýrem feta a zakysanou smetanou.
Vytisknout
Připnout
Porce: 0
INGREDIENCE
- svazek ředkviček
- hrst najemno nasekané pažitky
- 100 g sýru feta (obdoba balkánského sýra)
- 150 g bílého jogurtu (nebo zakysané smetany)
- SŮL (opatrně, feta bývá slaná dost)
- čerstvě namletý pepř
PRACOVNÍ POSTUP
- Ředkvičky očistíme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Smícháme s fetou, jogurtem, pažitkou a opepříme. V případě potřeby dosolíme.
- Podáváme vychlazené nejlépe k mletému masu.
Ještě pár slov k receptu:
Jednoduchá příprava, chutná skvěle také díky sýru feta.
Líbí se vám recept?Další porci inspirace najdete na našem Pinterestu!