Troubu rozehřejeme na 180 °C. Formu na biskupský chlebíček vyložíme pečicím papírem.
V hrnci rozpustíme na plotně máslo, vsypeme do něj mák a citrónovou kůru. Směs lehce promícháme a odstavíme z plotny, necháme vychladnout
V míse mixérem vyšleháme vejce s cukrem cca 2-3 minuty.
Přidáme mléko a šleháme další dvě minuty. Poté do těsta přidáme prosátou mouku s míchanou s práškem do pečiva a špetkou soli.
Nakonec přidáme prochladlou směs másla s mákem a citrónovou kůrou, pečlivě promícháme.
Vlijeme do formy na chlebíček, vložíme do předehřáté trouby a pečeme 40-50 minut.
V menší misce promícháme moučkový cukr a citrónovou šťávu tak, aby vznikla ucelená hmota.
Hotový chlebíček necháme asi 20 minut vychladnout, poté ho polijeme hotovou citrónovou polevou a necháme úplně zatuhnout.