Začneme přípravou rozpeků. Promícháme droždí, 100 ml vlažného mléka a lžíci cukru a necháme na teplém místě vzejít kvásek. Máslo utřeme se zbylým cukrem, přidáme žloutky, mouku, zbytek mléka, sůl a kvásek. Vypracujeme měkké vláčné těsto a necháme ho asi na 30 minut v teple vykynout. Z těsta vytvarujeme bulky, které necháme na plechu ještě cca 15 minut vykynout a poté posypeme kmínem. Rozpeky pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30–35 minut dozlatova. Ještě zatepla rozpeky pomažeme rozpuštěným máslem.
V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo, na kterém zpěníme najemno nákrájenou cibuli. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso. Osolíme a krátce orestujeme, aby se zatáhlo. Nakonec orestujeme i nastrouhanou mrkev s nakrájenými kapiemi a přidáme koření.
Podlijeme vývarem nebo vodou a dusíme do měkka. V tlakovém hrnci cca 40-45 minut.
Hotovou směs není třeba zahušťovat moukou, zelenina se rozvaří a přirozeně vydušenou šťávu z masa zahustí.
Vyndáme koření a podáváme s pečenými rozpeky.