Go Back
recept na ředkvičkový dip

Ředkvičkový dip k masu na grilu

Rychlý dip z čerstvých ředkviček, sýrem feta a zakysanou smetanou.
No ratings yet
Vytisknout Připnout
Příprava: 15 min
Autor: Petra Bílá

INGREDIENCE

  • svazek ředkviček
  • hrst najemno nasekané pažitky
  • 100 g sýru feta (obdoba balkánského sýra)
  • 150 g bílého jogurtu (nebo zakysané smetany)
  • SŮL (opatrně, feta bývá slaná dost)
  • čerstvě namletý pepř

PRACOVNÍ POSTUP

  • Ředkvičky očistíme, omyjeme a nastrouháme nahrubo. Smícháme s fetou, jogurtem, pažitkou a opepříme. V případě potřeby dosolíme.
  • Podáváme vychlazené nejlépe k mletému masu.

Ještě pár slov k receptu:

Jednoduchá příprava, chutná skvěle také díky sýru feta.
Líbí se vám recept?Další porci inspirace najdete na našem Pinterestu!