Z bílků, špetky soli a 3 lžic krupicového cukru vyšleháme tuhý sníh.
Žloutky ušleháme se zbývajícími 3 lžícemi cukru, postupně přidáváme suché ingredience, olej a horkou vodu – tou doladíme správnou hustotu těsta, které by mělo jít dobře rozetřít.
Nakonec ručně vmícháme vyšlehaný sníh.
Kakaové těsto rozetřeme na pečicí papír a dáme péct asi na 15 minut do trouby.
Upečený piškot vyndáme a necháme vychladit.
Tvarohový krém:
Změklé máslo a tvaroh, který má pokojovou teplotu, vymícháme s moučkovým cukrem. Nakonec přidáme 2 lžíce rumu.
Tvarohový krém rozetřeme na vychlazený kakaový piškot.
Čokoládová poleva:
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, nalámanou na kostičky. Přidáme máslo a smetanu, vymícháme dohladka.