V misce spojíme všechny suroviny na jogurtovou marinádu a promícháme.
Vepřové maso nakrájíme na tenounké plátky, budete potřebovat ostrý nůž a trpělivost. Čím tenčí plátky, tím lépe se do masa dostane marináda a tím rychleji bude orestované.
Nudličky masa zlehka posolíme a promícháme.
Maso dáme do misky, zalijeme jogurtovou marinádou a promícháme, aby se marináda nanesla po celé ploše plátků masa.
Dáme do ledničky minimálně na hodinu odpočívat, ale klidně i na dvě, na tři, nebo přes noc.
Na pánvi, která dobře snáší vysoké teploty (tedy NE teflonové), rozpálíme sádlo. Sama jsem použilahttps://mlsnavarecka.cz/recept-na-opekane-placky-z-polenty/ litinovou pánev, surovou, bez jakékoliv povrchové úpravy. Na dostatečně rozpálené sádlo vhodíme marinované nudličky vepřového a restujeme, až maso získá zlatavou kůrku.
Podáváme třeba s bramborovou kaší, obložené zeleninou.