Go Back
+ servings
jehněčí kolínko recept

Jehněčí kolínka na česneku

Jednoduchý recept na jehněčí kolínka na česneku, pomalu pečená v troubě.
No ratings yet
Vytisknout Připnout
Příprava: 15 min
Vaření: 3 hod
Porce: 2
Autor: MlsnáVařečka.cz

INGREDIENCE

PRACOVNÍ POSTUP

  • Troubu rozehřejeme na 160 °C.
  • Česnek nadrtíme a spolu se solí jej řádně vetřeme do jehněčích kolínek. Posypeme troškou kmínu, dáme na pekáč, podlijeme trochou vody a přiklopené pečeme, než jsou kolínka měkká, občas podlijte výpekem. Trvá to zhruba 3 hodiny.
  • Podáváme s lehkým špenátem a bramborovým knedlíkem.

Ještě pár slov k receptu:

Před koncem pečení můžete sundat poklici, aby kolínka dostala zlatavou kůrčičku.
Líbí se vám recept?Další porci inspirace najdete na našem Pinterestu!