Předehřejeme si troubu na 200°C. Velký plech vyložíme pečicím papírem.
Bílky vyšleháme se špetkou soli, a když máme polotuhý sníh, přidáváme po lžících cukr a pořád šleháme, dokud se nezačnout tvořit sněhové špičky.
Smícháme mouku s kakaem a kokosem, a stěrkou opatrně vmícháme do sněhu.
Těsto nalejeme na plech s papírem a pečeme asi 10 minut. Po upečení by mělo být na omak pružné. Upečený plát přikryjeme čistou utěrkou a plech překlopíme. Sundáme pečicí papír, přiklopíme čistým papírem a opět překlopíme. Nemusíme roládu stáčet, vydrží pružná i po vychlazení.
Vychlazenou smetanu vyšleháme do tuha a poté přidáme cukr. Nakonec po lžících zašleháme tvaroh a vanilkový extrakt.
Vychlazenou roládu potřeme krémem, poklademe kousky ovoce a srolujeme. Ozdobíme moučkovým cukrem a ovocem. Podáváme vychlazené.